Грипове XLC Hitch GR-G16

Грипове XLC Hitch GR-G16 са ергономично оформени, със заключващ пръстен, за да не се въртят при каране. Подложката от гел абсорбира неравностите , като така предотвратява появата на умора и болка в китките. Краищата на гриповете са оформени, като рога , което предоставя  по-голям комфорт при продължителни преходи.

35.00 лв

Доставка: 5лв - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

XLC Грипове XLC Hitch GR-G16

Артикулен номер 000000

Материал: Двукомпонентна гума.
Ергономичен дизайн.
Заключващ с шестограм пръстени.
Цвят: Сив/черен.
Цвят пръстени: Черен.

  1. Георги Георгиев    

    Изключително удобни грипове.Проблема е че след около година,гумата почна да лепне и да се разпадат.

Купи на кредит

Базова цена 35.00 лв.
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв.
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв.
Отказ

XLC Грипове XLC Hitch GR-G16

Първо трябва да влезете в профила си