Детско столче Polisport Koolah

Детско столче Polisport Koolah е добро съотношение между цена и качество. Столчето е предвидено за деца с тегло от 9 до 22кг. Монтира се на седалковата рамка на велосипеда чрез скоба, която може след това да остане на велосипеда и да се изважда само столчето. Столчето може да се постави на велосипеди с и без багажник.

90.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Polisport Детско столче Polisport Koolah

Артикулен номер 000000 червен/крем

Монтаж: На седалковата тръба на велосипеда.
Диаметър на седалковата тръба: 28-40мм.
За деца с тегло: От 9 до 22кг.
Протектори за краката.
Регулируема стойка за краката.
Три позиции за регулиране на столчето (назад или напред).
Три точков регулируем колан за безопасност.
Отговаря на Европейскиа стандарт: EN 14344
Включени инструменти за първоначалния монтаж.

Купи на кредит

Базова цена 90.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Polisport Детско столче Polisport Koolah

Първо трябва да влезете в профила си