Катинар Auvray 12x1800мм

Катинар за велосипед с дължина 180см и дебелина на стоманеното въже 12мм

17.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Auvray Катинар Auvray 12x1800мм

Артикулен номер 003551

Катинар за велосипед Auvray е изработен от оплетка стоманени снопчета с диаметър 12мм. Дъжлината на катинара е 1800мм, което ви позволява да заключите поне 2 велосипеда. Матираното PVC покритие ще предпази вашия велосипед от надраскване, а цилиндъра за заключване е предпазен с капаче, за да предотврати взлизането на прах. Към Катинар Auvray 12x1800 е включена стойка за монтаж на колчето или рамката на велосипеда.

Разгледайте и останалите предложения от категорията: Аксесоари за велосипеди

Спецификация

Спецификация катинари
Тип: Спирала.
Материал: Стоманена оплетка, матирано PVC покритие против надраскване на рамката.
Диаметър на въжето: 12мм.
Дължина: 1800мм.
Брой ключве: 2бр.
Ниво на сигурност: 3/10.
Стойка за монтаж на велосипеда: Да.

Купи на кредит

Базова цена 17.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Auvray Катинар Auvray 12x1800мм

Първо трябва да влезете в профила си