Катинар Kriptonyte Kryptoflex 818 8x1800

Катинар Kriptonyte Kryptoflex 818 8x1800 Ключалката е защитена с пластмаса против замърсяване. Изработен от: стоманено въже, гума Диаметър: 8 мм Дължина: 1800 мм Брой ключове: Високо качествени и трудни за копиране 2бр. и висококачествен катинар. Тегло: Уред за закрепване върху велосипеда. Подходящи за всички видове велосипеди.

25.00 лв

Доставка: 3лв - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 4 работни дни от куриерски фирма "Европът"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Kriptonyte Катинар Kriptonyte Kryptoflex 818 8x1800

Артикулен номер 000000

Катинар Kriptonyte Kryptoflex 818  8x1800

Ключалката е защитена с пластмаса против замърсяване.
Изработен от: стоманено въже, гума
Диаметър: 8 мм
Дължина: 1800 мм
Брой ключове: Високо качествени и трудни за копиране 2бр. и висококачествен  катинар.
Тегло:
Уред за закрепване върху велосипеда.

Подходящи за всички видове велосипеди.

Купи на кредит

Базова цена 25.00 лв.
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв.
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв.
Отказ

Kriptonyte Катинар Kriptonyte Kryptoflex 818 8x1800

Първо трябва да влезете в профила си