Помпа Zefal Kit may day

Zefal Kit May Day e комплект за спешни случаи. В него е включено всичко необходимо, за да оправите гумата на своя велосипед. Телескопичната помпа с алуминиево тяло ще ви осигури необходимото налягане, а към нея са добавени щанги, шкурка и разбира се лепенки с различни размери.

39.90 лв

Доставка: 5лв - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

zefal Помпа Zefal Kit may day

Артикулен номер 000000
Комплектът включва:
Помпа телескопична Zefal Micro Air Profil FC01 със стойка за монтаж към велосипеда.
Репарационнен комплект Zefal
3бр. Щанги Zefal за монтаж или демонтаж на вътрешна гума.
Помпа:
Материал: Алуминий, пластмаса.
 Телескопична.
Максимално налягане: 6bar/87PSI
Тегло: 116 грама
Цвят: Сив/черен
Репарационен
комплект:
Лепило Zefal 5гр.
Шкурка Zefal.
Лепенки:15мм/3бр; 25мм/2бр; 24x35мм/1бр; 27x42мм/1бр.Купи на кредит

Базова цена 39.90 лв.
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв.
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв.
Отказ

zefal Помпа Zefal Kit may day

Първо трябва да влезете в профила си