Смазка Muc Off Dry Ceramic Lube

Смазка на керамична основа, чийто качества изпъкват при сухи и прашни условия.
Керамичен защитен слой , който увеличава защитата от замърсявания.
Осигурява тихо и плавно превключване на скоростите.
В комплекта има UV лампичка, за да проверите дали смазката е нанесена по цялата верига.
Подходяща е за планинско и шосейно колоездене.
Обем: 50мл.

29.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Смазка Muc Off Dry Ceramic Lube

Артикулен номер 000000

Смазката Muc Off Ceramic Dry Lube e трайна и дълбоко проникваща смазка на керамична основа. Добавените керамични наночастици и синтетични полимери намаляват контакта метал към метал до минимум. Осигурява плавно и безшумно превключване на скоростите, предпазва от корозия благодарение на дълбокото проникване и образуващия се защитен слой. Преди нанасяне веригата трябва да бъде напълно чиста и суха. Разклатете и нанесете върху веригата, докато въртите курбелите назад. Препоръчително е смазването да се прави 4-5 часа преди каране.

Купи на кредит

Базова цена 29.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Смазка Muc Off Dry Ceramic Lube

Първо трябва да влезете в профила си