Обезмаслител Muc Off Bio Degreaser

Спрей Muc Off Bio Degreaser е биоразградим обезмаслител, който е подходящ за отстраняване на грес, масло и други замърсявания по компонентите на вашия велосипед. Благодарение на формулата си след употреба може да бъде лесно измит без да е оставил следа. Преди употреба разклатете, нанесете за 5минути и след това с четка или парцал отстранете замърсяванията. След почистване отмийте с чиста вода.

25.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

MUC-OFF Обезмаслител Muc Off Bio Degreaser

Артикулен номер 001539

Отстранява безпроблемно старата грес.
Може да се използва върху вериги, скорости.
Отстранява грес, масла и други замърсявания.
Не поврежда хромирани, пластмасови или боядисани повърхности, както и гумени уплътнения.
Водоразтворим за по-лесно измиване.
Обем: 500мл.

Купи на кредит

Базова цена 25.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

MUC-OFF Обезмаслител Muc Off Bio Degreaser

Първо трябва да влезете в профила си