Спрей Muc Off Silicone Shine

Спрей Muc Off Silicone Shine е спрей със силиконова формула, който придава блясък и кара велосипеда ви да изглежда, като нов. След нанасяне спрея оставя филм върху повърхността, който предотвратява наслагването на мръсотия. Освен като почистващ спрея може да се използва и за вилки и шокове с цел да намалява триенето. Много е важно при ползване спрея да не попада върху спирачките.

19.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

MUC-OFF Спрей Muc Off Silicone Shine

Артикулен номер 001273

Предпазва и възстановява блясъка на метала, пластмасата или гумените части.
Намаляване натрупването на мръсотия по третираните места.
Подходящ за карбонови елементи.
Може да се използва върху вилката и шока.
При употреба не трябва да попада върху спирачките.
Обем: 500мл.

Купи на кредит

Базова цена 19.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

MUC-OFF Спрей Muc Off Silicone Shine

Първо трябва да влезете в профила си