Фар Spanninga Tria

Фар Spanninga Tria се предлага в два варианта на захващане. Единият е за кормилото, а другият за вилката на велосипеда. Фарът има два режима на работа, постоянен и мигащ, като работните часове са съответно 25 и 35 часа.

29.00 лв

Доставка: 5лв - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Spanninga Фар Spanninga Tria

Артикулен номер 000000
Тегло: 76гр. с батериите.
Светлина: Три ярки бели светодиода.
Водонепромокаем.
Видимост до 600м.
Батерии: 2 x AAA 1.5V
Два режима на работа: Постоянен и мигащ.
Време на работа: 25 часа в постоянен режим, 35 часа в мигащ.
Фарът се предлага във вариант със захващане на кормилото и вариант със захващане за вилката.

Купи на кредит

Базова цена 29.00 лв.
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв.
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв.
Отказ

Spanninga Фар Spanninga Tria

Първо трябва да влезете в профила си