ФАР SPANNINGA GOMA

За кормила с диаметър от 22.2 до 31.8 мм. Видимост: 500м. Ревими:постоянен и мигащ Живот на батерията при стандартен режим: 25 часа Живот на батерията при мигащ режим: 180 часа Водоустойчив Монтаж: Върху вилката на велосипеда Батерии: 3хААA (включени в цената) Размери на фара: 9 см

15.83 лв

Доставка: 5лв - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Spanninga ФАР SPANNINGA GOMA

Артикулен номер 000000


За кормила с диаметър от 22.2 до 31.8 мм.
Видимост: 500м.
Ревими:постоянен и мигащ
Живот на батерията при стандартен режим: 25 часа
Живот на батерията при мигащ режим: 180 часа
Водоустойчив
Монтаж: Върху вилката на велосипеда
Батерии: 3хААA (включени в цената)
Размери на фара: 9 см

Подходящ за всички видове велосипеди.

Купи на кредит

Базова цена 15.83 лв.
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв.
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв.
Отказ

Spanninga ФАР SPANNINGA GOMA

Първо трябва да влезете в профила си