Стоп за багажник XLC CL E50

Стоп XLC CL-E50 с три LED диода е предназначен за монтаж на багажника на велосипеда с разстояние между болтовете 80мм. В комплекта са включени 2бр. батерии размер АА.

15.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

XLC Стоп за багажник XLC CL E50

Артикулен номер 003494

Стоп XLC CL-E50 с три LED диода е предназначен за монтаж на багажника на велосипеда с разстояние между болтовете 80мм. В комплекта са включени 2бр. батерии размер АА.

Спецификация

Спецификации светлини
Тип: Стоп/задна светлина за багажник.
Източник на светлина: 3бр. Bright LED лампички.
Режими на работа: Постоянен режим на работа.
Характеристики: - Захват 80мм. между дупките за закрепяне.
- монтаж на багажник.
- тежи само 100гр.
-
Източник на захранване: Батерии 2бр. АА. (включени в комплекта).

Купи на кредит

Базова цена 15.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

XLC Стоп за багажник XLC CL E50

Първо трябва да влезете в профила си