Фар и стоп XLC Titania CL S16

Комплект светлини XLC Titania са от висок клас. Фара постига 20лукса осветеност, има два режима на работа, като в максималния издържа до 10ч. 

89.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

XLC Фар и стоп XLC Titania CL S16

Артикулен номер 003206

Батерията на фара е с капацитет 1000mAH, а тази на стопа 450mAH, като и двете имат индикатор за статуса на батерията. Дизайнът на фара позволява да се забелязва и отстрани, а стопа е с 360° видимост. Стопа е 3 диоден и издържа до 15ч. В комплекта са включени USB кабели за зареждане. Бутоните за включване са защитени от пръски вода. За монтажа на светлините няма да са Ви необходими изнструменти. 

Купи на кредит

Базова цена 89.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

XLC Фар и стоп XLC Titania CL S16

Първо трябва да влезете в профила си