Фар и стоп Crosser CLT 241238

Kомплект фар и стоп CROSSER, с USB зареждане. Фара е с акумулаторна батерия, с капацитет 1300mAh, постига 60лукса осветеност и може да бъде монтиран бързо и лесно на кормило с диаметър от 22,2мм до 31,8мм. Фара е с водоустойчив корпус и три режима на работа. Стопа е с акумулаторна батерия с капацитет 300mAh и индикатор за изтощена батерия.

50.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

CROSSER Фар и стоп Crosser CLT 241238

Артикулен номер 003139

Светлини комплект CROSSER CLT-241238

LED преден: 3 watt Бял / 60 LUX (300 lm)

LED заден: COB червен / 35 lm

Зареждане: Micro USB

Батерия: 

фар акумулаторна 3.7V / 1300mAh

стоп акумулаторна 3.7V / 300mAh

Водоустойчив корпус категория IPX4

Размер на скобата: 22.2-31.8mm

Монтаж: хоризонтален

CDB LED с изключително ниска консумация на енергия

Индикатор за изтощена батерия

С три режима на работа:

1 - 100%

2 - 50%

3 - мигащ режим, повишава безопасността

Купи на кредит

Базова цена 50.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

CROSSER Фар и стоп Crosser CLT 241238

Първо трябва да влезете в профила си