Фар CROSSER CLT 222A

Фар CROSSER CLT 222A е с акумулаторна батерия, с капацитет 300mAh, постигащ 500лумена осветеност. Може да се монтира на кормило с диаметър от 22,2мм до 31,8мм. Пет режима на работа. Фарчето е с водоустойчив корпус и може да бързо и лесно да се сваля от велосипеда.

39.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

CROSSER Фар CROSSER CLT 222A

Артикулен номер 003138

Фар CROSSER CLT- 222A

Зареждане: Micro USB

Батерия: акумулаторна 3.7V / 2000mAh

LED яркост: Бял 70 lux (500lm)  6watt

Водоустойчив корпус категория IPX4

Размер: 105.2х35.5х37 mm

Размер на скобата: 22.2-31.8mm

Монтаж: хоризонтален

CDB LED с изключително ниска консумация на енергия

Бързо поставяне и сваляне от велосипеда

С пет режима на работа:

1 - 100%

2 - 70%

3 -50%

4 - 25%

5 - мигащ режим (flash), повишава безопасността

Купи на кредит

Базова цена 39.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

CROSSER Фар CROSSER CLT 222A

Първо трябва да влезете в профила си