Фар XLC Retro CL-F20

Фар със стилен ретро дизайн подходящ за градски велосипеди. 

29.00 лв.

Цвят:

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

XLC Фар XLC Retro CL-F20

Артикулен номер 004246

Преден фар за велосипед с 20 lux сила на светене. Комплекта включва 4 броя ААА батерии, с които фара ще свети 20ч. Закрепя се за вилката на велосипеда посредством здрава стоманена скоба. 

 

 

Спецификация

Спецификации светлини
Тип: Фар/Предна светлина.
Източник на светлина: LED.
Режими на работа: - Постоянен режим на светене.
Яркост: 20 Lux.
Издръжливост на батерията: до 20ч.
Характеристики: - Ретро дизайн.
- Светлоотразител.
- 147гр.
Източник на захранване: Батерии ААА - 4бр.

Купи на кредит

Базова цена 29.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

XLC Фар XLC Retro CL-F20

Първо трябва да влезете в профила си