Детски велосипед Sprint Alice 18"

Детски велосипед Sprint Alice е със стоманена рамка и V-brake спирачки. Велосипеда има също така калници, както и извито кормило, за да може вашо.то дете да има по-изправена стойка на велосипеда.Sprint Alice е подходящ за деца с ръст между 85 и 110см

лв

Цвят:

Доставка: 5лв - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Купи на изплащане
000000 Sprint Детски велосипед Sprint Alice 18" %%razmer-ramka%% %%color%%
Цената на продукта е под минималната за кредит от TBI

Sprint Детски велосипед Sprint Alice 18"

Детски велосипед Sprint Alice е със стоманена рамка и V-brake спирачки. Велосипеда има също така калници, както и извито кормило, за да може вашото дете да има по-изправена стойка на велосипеда.Sprint Alice е подходящ за деца с ръст между 85 и 110см.

Спецификация

Параметри за велосипеди
Материал на рамката Стоманена.
Вилка Стоманена.
Цвят бял гланц
Капли
Гуми KENDA MTB 18x2.125
Шини Mach1 110, алуминиеви, черни.
Спици 20бр.
Предна главина Стоманена, на гайка.
Задна главина Стоманена, на гайка.
Основни компоненти
Касета 16 зъба.
Верига KMC HV-410
Спирачки V-brake, POWER VBR-161
Ръкохватки PVC.
Други компоненти
Тегло на велосипеда 13.5 кг
Артикулен номер 000000

Купи на кредит

Базова цена 0.00 лв.
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв.
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв.
Отказ

Sprint Детски велосипед Sprint Alice 18"

Първо трябва да влезете в профила си