Вилка SR Suntour XCM P MLO

Вилка SR Suntour XCM е предназначена за планински велосипеди от начален клас. Вилката има заключване на хода, подходящо при по-дълго педалиране по равен терен или при изкачване, както и механично регулиране на твърдостта на пружината, което се регулира индивидуално за всеки колоездач според неговите килограми. Съвместима е с дискови и V-brake спирачки. Ходът й е 100мм.

лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Вилка SR Suntour XCM P MLO

Артикулен номер 000000

Размер на каплите: 26``
Чашки: 1``1/8.
Ход: 100мм.
Дължина на стержена: 255мм.
Височина на вилката: 481мм. ( без стержена).
Десен ботуш: Пружина със заключване на хода от вилката, тип Lock-out.
Ляв ботуш: Пружина с механично регулирана на твърдостта на пружината.
Корона: Алуминий.
Спирачки: Съвместимост с диск ( Post Mount, директен монтаж) и V-brake. ( При поръчка цвета се попълва в поле "Допълнителна информация").
Максимален размер на диска: 180мм.
Тегло: 2480гр.
Цвят: Черен, бял. ( При поръчка цвета се попълва в поле "Допълнителна информация").

Купи на кредит

Базова цена 0.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Вилка SR Suntour XCM P MLO

Първо трябва да влезете в профила си