Заден дерайльор Shimano Tourney RD TZ50

Заден дерейльор подходящ за детски и градски велосипеди с 6/7 скорсоти.

20.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Shimano Заден дерайльор Shimano Tourney RD TZ50

Артикулен номер 000476

Заден дерейльор Shimano Tourney RD-TZ50 осигурява прецизно, тихо и надеждно превключване на скоростите. Подходящ за детски и градски велосипеди от начален клас. За венец касети с 6 или 7 скорости. SIS (Shimano Index System) за точно и безпроблемно превключване.

Спецификация

Спецификации задни дерайльори
Приложение Планински, градски, детски велосипеди
Група Shimano Tourney
Скорости 6/7ск
Дължина на рамото Дълго
Монтаж На болт
Минимален брой зъби на малкия венец 14
Максимален брой зъби на малкия венец 14
Цвят черен

Купи на кредит

Базова цена 20.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Shimano Заден дерайльор Shimano Tourney RD TZ50

Първо трябва да влезете в профила си