Преден дерайльор Shimano Altus FD-M2000

Преден дерайльор Shimano Altus FD-M2000 е подходящ за планински велосипеди с 9 скорости и 3 плочи отпред, като най-голямата е 40 зъба. Моделът е с повишена здравина . Широкият дизайн на връзките подобрява ефективността при превключване на скоростите. Дерайльорът е подходящ за различни типове рамки и външен размер на седалковата тръба от 28,6 до 34,9мм

32.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Shimano Преден дерайльор Shimano Altus FD-M2000

Артикулен номер 000000
Материал: Стомана.
Технологии: Mega 9 Lite, Hyperglide

Съвместим с венци за 9 скорости.
Съвместим с вериги: HG-9
Съвместим с курбели с 40 зъба.
Люлеене: Долно.
Теглене: Двойно.
Ъгъл на чейнстея: 63-66 DS3, 66-69 DS6 ( При поръчка посочете ъгъла в "допълнителна информация").

Възможност за монтиране на рамки с диаметър на тръбата от 28.6мм до 34.9 мм.

Цвят: Сребрист.

Купи на кредит

Базова цена 32.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Shimano Преден дерайльор Shimano Altus FD-M2000

Първо трябва да влезете в профила си