Заден дерайльор Shimano SLX RD-M7100-SGS - 12ск.

Shimano SLX RD-M7100-SGS е заден дерайльор от висок клас, подходящ за 12 скоростна система с венец касети с комбинация на зъбите 11/46 и 10/51. Снабден с технологията Shadow RD+, SLX RD-M7100 ще ви осигури безупречна смяна на скоростите.

129.00 лв.

Безплатна доставка! - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Shimano Заден дерайльор Shimano SLX RD-M7100-SGS - 12ск.

Артикулен номер 004225

Shimano SLX RD-M7100-SGS е заден дерайльор от висок клас, подходящ за 12 скоростна система с венец касети с комбинация на зъбите 11/46 и 10/51. Снабден с технологията Shadow RD+, SLX RD-M7100 ще ви осигури безупречна смяна на скоростите. Визията модела е, както агресивна, така и елегантна благодарение на повърхността от анодизиран алуминий. Ролките на заден дерайльор Shimano SLX RD-M7100-SGS са по-големи, благодарение, на което триенето по време на каране ще бъде по-малко.

Спецификация

Спецификации задни дерайльори
Приложение Планински велосипеди.
Група Shimano Shimano SLX M7100.
Скорости 12 скорости.
Дължина на рамото Дълго рамо.
Монтаж Директен монтаж.
Минимален брой зъби на малкия венец 10Т.
Максимален брой зъби на малкия венец 51Т.
Общ капацитет 41Т.
Технологии Shadow RD+, Hyperglide +.
Цвят Сив.
Тегло 313гр.

Купи на кредит

Базова цена 129.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Shimano Заден дерайльор Shimano SLX RD-M7100-SGS - 12ск.

Първо трябва да влезете в профила си