Заден дерайльор Shimano Deore RD-M5100 SGS-11ск

Заден дерайльор Shimano Deore RD-M5100-SGS е подходящ за планински велосипеди със скоростна система 1x11 и венец касета с 11/51 зъба. Както всички дерайльори от класа Deore, така и RD-M5100 е направен с технолията "Shadow RD+".

75.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Shimano Заден дерайльор Shimano Deore RD-M5100 SGS-11ск

Артикулен номер 003721

Заден дерайльор Shimano Deore RD-M5100-SGS е подходящ за планински велосипеди със скоростна система 1x11 и венец касета с 11/51 зъба. Както всички дерайльори от класа Deore, така и RD-M5100 е направен с технолията "Shadow RD+". Благодарение на нея ще имате стабилна верига дори и по най-неравните терени, а дерайльорът ще работи бързо, безшумно и прецизно.

Спецификация

Спецификации задни дерайльори
Приложение Планински велосипеди.
Група Shimano Shimano Deore M6100.
Скорости 11 скорости.
Дължина на рамото Дълго рамо.
Монтаж Директен монтаж.
Минимален брой зъби на малкия венец 11Т.
Максимален брой зъби на малкия венец 51Т.
Общ капацитет 40Т.
Технологии Shadow RD+, Hyperglide +.

Купи на кредит

Базова цена 75.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Shimano Заден дерайльор Shimano Deore RD-M5100 SGS-11ск

Първо трябва да влезете в профила си