Колче за седалка Crosser XCS201 MTB

Алуминиево колче за велосипед с диаметър на седалковата тръба 31.6мм. Дължината на колчето е 400мм. Колчето е подходящо за планински велосипеди. Този модел захваща седалката посредством два болта, което ви дава възможност задаване на желания от вас наклон на седалката.Графичните маркери от задната страна, показват до какво ниво е вдигната седалката.

23.90 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

CROSSER Колче за седалка Crosser XCS201 MTB

Артикулен номер 3291005200

Диаметър на колчето: 27,2 и 31.6мм. (При поръчка посочете диаметъра в поле "Допълнителна информация")
Дължина: 350,400мм. (При поръчка посочете дължината в поле "Допълнителна информация")
Тип: Твърдо
Максимална височина: 250мм
Минимална височина: 40мм
Материал: Алуминий
Цвят: Черен, черен/син и черен/червен. (При поръчка посочете цвета в поле "Допълнителна информация")

Купи на кредит

Базова цена 23.90 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

CROSSER Колче за седалка Crosser XCS201 MTB

Първо трябва да влезете в профила си