Колче за седалка Truvativ Stylo T20

Колче Truvativ Stylo T20 е изработено от алуминий 7050 и е подходящо планински велосипеди в стила XC, All Mountain и Trail.Този модел на Truvativ захваща седалката посредством два болта, което ви дава възможност задаване на желания от вас наклон на седалката.Графичните маркери от задната страна, показват до какво ниво е вдигната седалката.

59.00 лв

Доставка: 5лв - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Sram Колче за седалка Truvativ Stylo T20

Артикулен номер 000000
Дължина: 350 и 400мм. (При поръчка посочете дължината в поле "Допълнителна информация")
Диаметър: 27.2, 30.9 и 31.6 мм (При поръчка посочете диаметъра в поле "Допълнителна информация")
Тип: Твърдо
Максимална височина: 250мм
Минимална височина: 40мм
Материал: 3D алуминиева сплав 7050
Цвят: Черен.

Купи на кредит

Базова цена 59.00 лв.
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв.
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв.
Отказ

Sram Колче за седалка Truvativ Stylo T20

Първо трябва да влезете в профила си