Команда Shimano Deore SL M590 9ск

Команда Shimano Deore SL-M590 е подходящза планински велосипеди. Командата е съвместима с всички видове спирачки и осигурява гладко и прецизно превключване на скоростите. Командата е подходяща за планински велосипеди с V-brake, механични дискови и хидравлични дискови спирачки.Ергономичната форма на лостчето позволява превключване на предавките без усилие и умора дори при дълги преходи. Shimano SL-M590 има двупосочно освобождаване.

39.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Shimano Команда Shimano Deore SL M590 9ск

Артикулен номер 3515277

Материал: Алуминий,пластмаса.
Технологии: Rapidfire Plus, Mega 9 Lite.
Ергономичен дизайн на лостчетата.
Двупосочно освобождаване.
Скорости: 3.
Индикатор за скоростта.
Съвместимост: Всички видове спирачки.
Регулатор на жилото.
Тегло: 292гр.
Цвят: Черен.

Спецификация

Спецификации команди
Приложение: Планиснки, градски, трекинг велосипеди
Група Shimano: Deore
Тип команда: Палцова
Скорости: 9ск
Технологии: Rapidfireplus, Mega 9 Lite
Материал: Пластмаса, алуминий
Индикатор на скоростта: Да

Купи на кредит

Базова цена 39.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Shimano Команда Shimano Deore SL M590 9ск

Първо трябва да влезете в профила си