Команда Shimano SLX SL-M7100 | 12ск.

Команда за 12 скорости Shimano SLX SL-M7100, монтира се към спирачен лост I-Spec EV.

 

69.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Shimano Команда Shimano SLX SL-M7100 | 12ск.

Артикулен номер 004519

Команда за 12 скорости, Shimano SLX SL-M7100 е с ергономичната форма на лостчето и позволява превключване на 3 скорости наведнъж. 35% по-малко услилие за превключване и 20% по бързо  в сравнение с SL-M7000-R

Спецификация

Спецификации команди
Приложение: Планински велосипеди.
Група Shimano: SLX M7100
Тип команда: Палцова.
Скорости: 12скорости.
Технологии: Rapidfire Plus, Optical Gear Display, 2 Way Release.
Материал: Пластмаса, алуминий.
Захващане: Скоба.
Индикатор на скоростта: Не

Купи на кредит

Базова цена 69.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Shimano Команда Shimano SLX SL-M7100 | 12ск.

Първо трябва да влезете в профила си