Кормило Spank Oozy

Spank Oozy е алуминиево кормило подходящо за планински велосипеди в стила AM и Enduro. Кормилото е с дължина 760мм. и 30мм. издигане.

119.00 лв.

Безплатна доставка! - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Spank Кормило Spank Oozy

Артикулен номер 001309

Материал: Алуминий.
Дължина: 760мм.
Димаетър на захващата част: 31.8 мм.
Издигане: 30мм.
Ъгъл нагоре: 4градсуа.
Ъгъл назад: 6 градуса.
Тегло: 302гр.
Цвят: Червен 

Спецификация

Спецификации кормила
Приложение: Планински велосипеди
Материал: Алуминий
Диаметър на захвата: 31.8 мм.
Тегло: 302гр.

Купи на кредит

Базова цена 119.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Spank Кормило Spank Oozy

Първо трябва да влезете в профила си