НОВ!

Курбели Shimano Tourney FC TY301 42/34/24T 170мм

Курбели Shimano Tourney FC TY 301 са подходящи за градски и начален клас планински велосипеди. Курбела е с алуминиево рамо. Плочите са скрити зад предпазител. Съвместим със задни венци 6,7 и 8 скорости.

29.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Shimano Курбели Shimano Tourney FC TY301 42/34/24T 170мм

Артикулен номер 002196

Курбели Shimano Tourney FC TY 301 са подходящи за градски и начален клас планински велосипеди. Курбела е с алуминиево рамо. Плочите са скрити зад предпазител. Съвместим със задни венци 6,7 и 8 скорости.

Спецификация

Спецификации курбели
Приложение: Градски велосипеди, планински велосипеди
Група Shimano: Tourney
Материал на плочата: Стомана
Материал на рамото: Алуминий
Дължина на рамото: 175мм
Брой зъби: 42-34-24
Съвместимост с венец касета: 6,7,8 ск.
Съвместимост вергиа: 6,7,8ск.
Съвместимост средни движения: BB-UN26
Линия на веригата: 47,5мм
Предпазител: да
Тегло: 920гр.

Купи на кредит

Базова цена 29.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Shimano Курбели Shimano Tourney FC TY301 42/34/24T 170мм

Първо трябва да влезете в профила си