Курбели Shimano Claris FC R2030 50/39/30Т

Курбели Shimano Claris R2030, подходящи за 8 скоростна система, за шосейни и трекинг велосипеди. Снабден с Hyperglide технология, която осигурява бързо и плавно превключване на скоростите. Дължина на рамото 170мм.

109.00 лв.

Безплатна доставка! - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Shimano Курбели Shimano Claris FC R2030 50/39/30Т

Артикулен номер 002342

Курбели Shimano Claris R2030, подходящи за 8 скоростна система, за шосейни и трекинг велосипеди. Снабден с Hyperglide технология, която осигурява бързо и плавно превключване на скоростите. Дължина на рамото 170мм.

Спецификация

Спецификации курбели
Приложение: Шосеен велосипед, трекинг велосипед
Група Shimano: Claris
Материал на плочата: Стомана
Материал на рамото: Алуминий
Дължина на рамото: 170мм.
Брой зъби: 50/39/30
Съвместимост с венец касета: 8ск.
Съвместимост вергиа: HG 8ск.
Съвместимост средни движения: BB-RS500-PB; BB-RS500
Линия на веригата: 45мм.
Технологии: Hyperglyde, 2-piece crancset
Предпазител: да

Купи на кредит

Базова цена 109.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Shimano Курбели Shimano Claris FC R2030 50/39/30Т

Първо трябва да влезете в профила си