НОВ!

Курбели Shimano Deore FC-MT510-1

Курбели Shimano Deore FC-MT510 са подходящи за планински колела със скоростна система 1x12. Благодарение на технологията DYNAMIC CHAIN ENGAGEMENT+ веригата на вашето колело ще бъде стабилна дори и по най-неравните терени.

139.00 лв.

Цвят:

Безплатна доставка! - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Shimano Курбели Shimano Deore FC-MT510-1

Артикулен номер 000000

Курбели Shimano Deore FC-MT510 са подходящи за планински колела със скоростна система 1x12. Благодарение на технологията DYNAMIC CHAIN ENGAGEMENT+ веригата на вашето колело ще бъде стабилна дори и по най-неравните терени. Курбелите Shimano Deore FC-MT510 се предлагат с 30T, 32T и 34Т според вашите предпочитания. Венеца на Shimano FC-MT510 е изработен от стомана, докато рамото е от алуминий.

Спецификация

Спецификации курбели
Приложение: Планински велосипеди.
Група Shimano: Shimano Deore.
Материал на плочата: Стомана.
Материал на рамото: Алуминий.
Дължина на рамото: 170мм.
Брой зъби: 34Т
Съвместимост с венец касета: CS-M6100, CS-M7100, CS-M8100 (10-51T).
Съвместимост вергиа: Hyperglide+ , 12 скорости.
Съвместимост средни движения: SM-BB52 , BB-MT500-PA.
Линия на веригата: 52мм.
Технологии: DYNAMIC CHAIN ENGAGEMENT+, Hyperglide +

Купи на кредит

Базова цена 139.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Shimano Курбели Shimano Deore FC-MT510-1

Първо трябва да влезете в профила си