Курбели Shimano SLX FC-M7100 - 12ск. 170мм.

Shimano Deore SLX FC-M7100 са курбели благодарение, на които ще постигнете максимална ефектиност с ниско тегло. Системата Dynamic Chain Engagment+, по която са изработени зъбите на курбели Shimano Deore SLX FC-M7100 ще ви осигури стабилност на верига дори и при най-трудните и агресивни пътеки. Директният монтаж на венеца към курбела, прави FC-M7100 лесен за обслужване.

165.00 лв.

Безплатна доставка! - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Shimano Курбели Shimano SLX FC-M7100 - 12ск. 170мм.

Артикулен номер 004160

Shimano SLX FC-M7100 са курбели благодарение, на които ще постигнете максимална ефектиност с ниско тегло. Системата Dynamic Chain Engagment+, по която са изработени зъбите на курбели Shimano SLX FC-M7100 ще ви осигури стабилност на верига дори и при най-трудните и агресивни пътеки. Директният монтаж на венеца към курбела, прави SLX FC-M7100 лесен за обслужване.

Спецификация

Спецификации курбели
Приложение: Планински велосипеди.
Група Shimano: SLX M7100.
Материал на плочата: Плочата не е включена към курбелите!
Материал на рамото: Анодизиран алуминий.
Дължина на рамото: 170мм.
Брой зъби: Съвместим с 30, 32, 34 зъба.
Съвместимост с венец касета: Shimano CS-M7100-12, 10/45T и 10/51Т.
Съвместимост вергиа: CN-M7100, HG+
Съвместимост средни движения: BB-MT800 (Thread Type) BB-MT800-PA (Pressfit).
Линия на веригата: 52мм.
Технологии: Dynamic Chain Engagment+, HG+, Hollotech II,

Купи на кредит

Базова цена 165.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Shimano Курбели Shimano SLX FC-M7100 - 12ск. 170мм.

Първо трябва да влезете в профила си