Лапа Kore Аerox

Kore Aerox е изключително лека алуминиева лапа предназначена за планински велосипеди в стила Cross Country. Лапата е с CNC обработка, различни дължини и издигане от 6 градуса.

54.90 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

KORE Лапа Kore Аerox

Артикулен номер 000000
Материал: Алуминий 6061 3D кован, CNC обработка.
Дължина: 70мм,80мм, 90мм. и 100мм. (При поръчка дължината се попълва в поле "Допълнителна информация").
Височина: 38.5мм.
Стержен. 1 1/8''.
Издигане: 6 градуса.
CNC изработени отвори.
Тегло: 135гр. за 100мм.
Цвят: Черен.

Купи на кредит

Базова цена 54.90 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

KORE Лапа Kore Аerox

Първо трябва да влезете в профила си