Педали XLC PD-M20 | Черен

Педали произведени чрез CNC обработка, с ос от хром-молибден и капсуловани лагери.

149.00 лв.

Безплатна доставка! - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

XLC Педали XLC PD-M20 | Черен

Артикулен номер 004478

Независимо дали карате по неравни естествени пътеки или се качвате на пистите за скок в местния парк за велосипеди, имате нужда от педали, на които можете да се доверите. XLC PD-M20 са здрави, алуминиеви педали, които ще ви пазят, независимо колко кални или мокри са условията. Произведени чрез CNC обработка, корпусът и клетката на педалите са направени от алуминий 6061 за здраво и издръжливо покритие. Стоманената ос от хром-молибден е уплътнена и с капсуловани лагери. Резбата е стандартна 9/16". Пиновете са сменяеми.

Спецификация

Спецификация педали
Приложение: Планински велосипеди.
Материал на платформата: Алуминий 6061
Материал на оста: Хром-молибден стомана.
Размери на тялото: 108мм x 106мм x 17.8мм
Размери на оста: 9/16 "
Лагери: Капсуловани.
Система: Сменяеми пинове.
Светлоотразители: Не.
Цвят: Черен
Тегло: 306 гр.

Купи на кредит

Базова цена 149.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

XLC Педали XLC PD-M20 | Черен

Първо трябва да влезете в профила си