Седло SR Premium Shore

Висок клас седалка за велосипед Selle Royal Premium Shore Изработена от:полиуретанов дунапрен с гел (Royal Gel) осигуряващ перфектно разпределение на тежестта, както и голяма устойчивост на износване. Подходяща както за мъже , така и за жени. Водонепромокаема. Размери: Ширина- 149мм. дължина- 276мм. Тегло: 545гр.

59.90 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Selle Royal Седло SR Premium Shore

Артикулен номер 00742

Висок клас седалка за велосипед Selle Royal Premium Shore 

Изработена от:полиуретанов дунапрен с гел (Royal Gel) осигуряващ перфектно разпределение на тежестта, както и голяма устойчивост на износване.
Подходяща както за мъже , така и за жени.
Водонепромокаема.
Размери: Ширина- 149мм. дължина- 276мм.
Тегло: 545гр.

Спецификация

Спецификация седалки
Приложение: Ппланински, градски, трекинг велосипеди
Пол: Unisex
Позиция на каране: Спортна
Дължина: 276мм.
Ширина: 149мм.
Материал на релсите: Стомана
Материал на възглавницата: Полиуретанов дунапрен с Royal gel
Материал на покритието: Водонепромокаемо
Тегло: 545гр

Купи на кредит

Базова цена 59.90 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Selle Royal Седло SR Premium Shore

Първо трябва да влезете в профила си