Ос касета VP Components BC73

Качествена ос касета на квадрат. Vp BC73 е с капсуловани сачмени лагери, ос изработена от Boron стомана и метални чашки.

13.90 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

VP Components Ос касета VP Components BC73

Артикулен номер 000000
Материал на корпуса: Алуминий.
Материал на оста: Boron стомана.
Монтаж: На квадрат.
Широчина на корпуса: 68мм.
Лагери: Капсуловани сачмени лагери.
Дължина на оста: 110.5, 113, 116, 118, 122.5 и 127.5мм. ( При поръчка дължината на оста се посочва в поле " Допълнителна информация").
Тегло: 280гр.

Купи на кредит

Базова цена 13.90 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

VP Components Ос касета VP Components BC73

Първо трябва да влезете в профила си