Външна гума Maxxis Crossmark 2 26x2.25 | Wire

26" външна гума подходяща и за градски условия и за пресечен терен.

35.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Maxxis Външна гума Maxxis Crossmark 2 26x2.25 | Wire

Артикулен номер 004499

Ако търсите скорост на всякакъв твърд терен, то тогава Maxxis Crossmark 2 е вашата външна гума. Благодарение на сгъстения и не толкова издаден грайфер в средата на гумата, вие ще може да развивате по-висока скорост, както в града, така и в пресечен терен. Maxxis Crossmark 2 е проектирана така, че да нямате проблеми със сцеплението и в завоите. Тази външна гума е подходяща за планински велосипеди с размер на гумите 26`` 

Спецификация

Спецификации външни гуми
Приложение: Планински велосипеди.
Размер: 26x2.25
ETRTO: 57-559
Налягане: 60 PSI / 4.2 Bar
Борд: Телен.
Гъстота на оплетката: 60 TPI
Тегло: 750 гр.

Купи на кредит

Базова цена 35.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Maxxis Външна гума Maxxis Crossmark 2 26x2.25 | Wire

Първо трябва да влезете в профила си