Външна гума Maxxis Detonator 27.5x1.50

Външна гума Maxxis Detonator 27.5x1.50 е подходяща за градски условия.

39.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Maxxis Външна гума Maxxis Detonator 27.5x1.50

Артикулен номер 002057

Maxxis Detonator е външна гума, която се свързва със скорост и лекота. Благодарение на слик профила си сцеплението с пътя е перфектно, а съпротивлението е сведено до минимум. Maxxis Detonator е подходяща за колоездачи каращи в града и имат желанието да развиват по-висока скорост или просто искащи да се разходят в парка без гумата им да издава шум.

Спецификация

Спецификации външни гуми
Приложение: Градски и хибридни велосипеди.
Размер: 27.5x1.50
ETRTO: 40-584
Налягане: 80 PSI / 5.5 Bar
Борд: Телен.
Гъстота на оплетката: 60 TPI
Тегло: 530гр.

Купи на кредит

Базова цена 39.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Maxxis Външна гума Maxxis Detonator 27.5x1.50

Първо трябва да влезете в профила си