Външна гума Schwalbe Land Cruiser 26x1.75

Scwalbe Land Cruiser е добър вариант, ако карате в града и по прашни терени. Гумата има протекция K-Guard ниво три, което съдържа гума, както и подсилващи кевларени нишки. Благодарение на тях и на гъстота на оплетката от 50ЕPI вие сте добре защитени от спукване на гумата.

25.90 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Schwalbe Външна гума Schwalbe Land Cruiser 26x1.75

Артикулен номер 000000

Материал: Schwalbe Basic Compound.
Размер: 26x1.75
Тип: С телен борд.
ETRTO: 57-559.
Гъстота на оплетката: 50 EPI.
Налягане: 2-4,5 бара/ 30-65PSI.
Максимално натоварване: 100кг.
Защита от спукване: Kevlar Guard.
Продуктова линия: Active Line.
Тегло: 760гр.
Цвят: Черен.

Купи на кредит

Базова цена 25.90 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Schwalbe Външна гума Schwalbe Land Cruiser 26x1.75

Първо трябва да влезете в профила си