Каска за велосипед Exustar E-BHM122

Каска Exustar E-BHM122 е подходяща за колоездачи с планински велосипеди. Здравата ABS конструкция ще ви осигури необходимата безопасност, а охлаждането е осигурено от 20 вентилационни отвора. Размерът на каската се регулира лесно, чрез въртящ се механизъм, а подплънките се махат лесно и могат да бъдат почистени, когато пожелаете. Мрежичката на вентилационните отвори ще ви предпази от насекомите при каране.

85.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Exustar Каска за велосипед Exustar E-BHM122

Артикулен номер 000000

Размери: 56-62см
Сваляща се козирка.
20бр вентиалционни отвора.
Сменяеми подплънки.
Лесна система за закопчаване и регулиране на размера.
Тегло: 260гр. ( за размер 56-62см.).

Купи на кредит

Базова цена 85.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Exustar Каска за велосипед Exustar E-BHM122

Първо трябва да влезете в профила си