Ръкавици Cube WLS Natural Fit Short Finger

Дамски ръкавици Cube WLS Natural Fit са с анатомичен дизайн, който следва извивките на дланта. Ръкавиците са подходящи, както за планинско, така и за шосейно колоездене. Cube WLS Natural Fit са изработени с множество отвори (Cube Vent System), имат гел, който да омекотява, както и светлоотразителни ленти за по-голяма безопасност.

49.00 лв

Доставка: 5лв - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

CUBE Ръкавици Cube WLS Natural Fit Short Finger

Артикулен номер 000000

Материали: 50% найлон, 10% еластан, 35% полиуретан, 5% гел.
Закопчаване чрез лента от велкро.
Размери: S (15,5-17см), M (17-18,5см) (При поръчка размера се попълва в поле "Допълнителна информация").
Тегло: 41гр.
Дишаща материя.
Отвори за максимално проветрение.
Система за бързо сваляне.
Мек абсорбиращ панел за попиване на потта.

Купи на кредит

Базова цена 49.00 лв.
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв.
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв.
Отказ

CUBE Ръкавици Cube WLS Natural Fit Short Finger

Първо трябва да влезете в профила си