Добави в количка

Добави в количка
Име на продукта
Категории Филтри Сортирай
Аксесоари

Аксесоари

Продукти на страница
Аксесоари

Аксесоари

Видове аксесоари за велосипеди

Аксесоари за велосипеди 1
Видове аксесоари за велосипеди

               Да караш велосипед може да бъде не само спорт или хоби, а и начин на живот. Всеки велосипедист иска две неща: да се чувства безопасно и да усеща максимален комфорт при карането.

            Когато говорим за удобства и аксесоари за велосипеди, какво имаме предвид? Съществуват различни видове аксесоари за велосипеди, чрез които да се чувствате още по-добре с вашия велосипед на пътя или в планината.  

 

 

Виж повече

Ние от Bikezone смятаме, че едни от най-важните аксесоари за велосипеди и може би задължителни при закупуването на велосипед са катинарите, светлините и каската. Тези аксесоари за велосипеди са свързани най-вече с вашата безопасност и безопасността на вашето колело. Има аксесоари за велосипеди, които допринасят за комфорта и доброто настроение при каране. От този тип аксесоари за велосипеди са вело компютрите измерващи скоростта, пробег и още много други. Други аксесоари велосипеди допринасящи за цялостното добро усещане от колоезденето са седалките и ръкавиците. За хората, които минават повече километри, подходящи аксесоари за велосипед са бидоните за вода, репарационните комплекти и помпата.

При нас може да откриете всички тези аксесоари за велосипеди на едни от най-големите марки, като XLC, Crosser, Cube, Bontrager, Muc-off, Selle Royal и други.              

В следващите редове ще разгледаме аксесоарите за велосипеди по отделно и ще ви обясним разликите, предимства и недостатъци. 

Аксесоари за велосипеди – Катинари

Аксесоари за велосипеди 2
Аксесоари за велосипеди - разнообразие

               За съжаление може би на голяма част от вас се е случвало да се сблъсквате с кражба на велосипед. Когато използвате вашия велосипед за ходене на работа или вършене на различни задачи из града, трябва да сте сигурни, че когато оставите велосипеда си пред магазина, ще го намерите, когато излезете, затова и катинара е един от най-важните аксесоари за велосипед.

               Катинарите са от този тип аксесоари за велосипеди, които ще ви осигурят сигурност и ще бъдете спокойни, че няма да ви налага да закупувате ново колело.

               Катинарите за велосипед могат да бъдат различни по вид – кабел, сгъваеми, верига или U-Lock (подкогва). Катинарите са сред задължителните аксесоари за велосипеди. Преди да решите кой точно от тези видове катинари  ви е нужен, преценете къде и за колко време искате да оставяте вашия велосипед. Катинарите според нас влизат  в графата на задължителните аксесоари за велосипеди.

               Аксесоари за велосипеди –  Предни и задни светлини

Аксесоари за велосипеди 3
Аксесоари за велосипеди - светлини

               Не малък процент от колоездачите подценяват светлините,  а това са необходими аксесоари за велосипеди, от които не бива да се лишавате. Важно е да знаете, че когато карате колело, особено в градска среда, е важно останалите участници в движението да ви виждат. Представете си ако шофьорите на автомобили спрат да използват фаровете си! Колкото е необходимо вие да забелязвате останалите превозни средства, толкова е нужно и другите да забелязват вас.

               Светлините са едни от най-важните аксесоари за велосипеди. Те осигуряват на първо място вашата безопасност, осветяват пътя пред вас и като цяло улеснява целия поток на движение и никога не са излишни. Има различни видове светлини, които обикновено се разделят на две основни групи: предни светлини (фарове) и задни светлини (стопове). И двата вида светлини се предлагат с много функции и режими на светене. Светлините са от типа аксесоари за велосипеди, които ще ви осигурят сигурност при каране.

               Аксесоари за велосипеди – Каски и предпазни средства

               Каската е третият вид от аксесоарите за велосипеди, които смятаме за задължителен. Много колоездачи подценяват функцията на каската или смятат, че не е особено красиво да се носи каска, но тя може да ви спаси живота. Каските можем да ги разделим според вида колоездене и според технологиите, които са използвани. Без значение, дали ще карате в града, парка или в пресечен терен, каските са един от най-важните аксесоари за велосипеди. Освен каските особено популярни в планинското колоездене са протекторите за тяло. Протектори се предлагат за всички уязвими части на тялото, а именно лакти, колена и гръден кош. Всички тези аксесоари за велосипеди в тази група могат да предотвратят по-сериозни контузии при падане. 

Аксесоари за велосипеди – Комфорт и добро настроение

Аксесоари за велосипеди 4
Аксесоари за велосипеди - за сигурност и комфорт

Тук може да позиционираме аксесоарите за велосипеди, които ще подпомогнат допринесат за по-хубавото чувство при каране на колело. В тази група аксесоари за велосипеди влизат седалките, компютрите, ръкавици, звънчета стойки за бидони и самите бидони и още много други. Седалките могат да бъдат по-широки, по-меки и по-удобни, този тип седалки са подходящи по-скоро за градски велосипеди или за велосипеди, които ще се използват за каране в парка. Друг тип седалки са по-спортните седалки, където гледаме формата да е ергономична и удобна за по-дълго каране. Тези седалки могат да бъдат изработени и от по-лек материал. Вело компютрите могат да имат много различни функции, но всеки един от тях измерва вашата текуща скорост и пробег, за да може да прецените, дали тренировката е била пълноценна.

Марки аксесоари за велосипеди предлагани в Bikezone.bg

               XLC – части и аксесоари за велосипеди

               XLC е немска марка, производител на различни части и аксесоари за велосипеди. С марката XLC може да намерите почти всичко от звънче до венец касета, като всеки един продукт предлага изключително съотношение между цена и качество.

               Марката XLC предлага най-разнообразни аксесоари за велосипеди – светлини, с които всеки да ви забележи, каски за вашата безопасност, катинари за безопасността на велосипедите ви, звънци и какво ли още не.

               При нас можете да разгледате богатата колекция на аксесоари за велосипеди от марката XLC и сами да се уверите, че качеството е важно колкото за вас, нашите клиенти, толкова и за нас самите!

               Аксесоари за велосипеди от марката TRELOCK

               Още една световноизвестна марка, която можете да откриете при нас – Trelock – гарантирано немско качество. Trelock са се специализирали в два от задължителните аксесоари за велосипеди – светлини и катинари. С Trelock може да сте сигурни за качеството на продуктите. Предлагат се всички видове катинари от спирали до твърди и U-Lock от висок клас.

               Аксесоари за велосипеди – Crosser

               Българската марка Crosser също предлага богат асортимент от аксесоари за велосипеди. С марката Crosser може да намерите, както светлини и катинари за велосипеди, така и части от типа на колчета, лапи, кормила и капли. Аксесоарите за велосипеди от марката Crosser са на достъпна цена с много добро качество на изработка.              

               Bikezone – аксесоари за велосипеди

Аксесоари за велосипеди 5
Аксесоари за велосипеди от Bike Zone

               От Bikezone предлагаме разнообразни колекции от най-различни видове аксесоари за велосипеди, с които да почувствате максимален комфорт и увереност, докато карате любимите си колела. Разгледайте аксесоарите за велосипеди, за да откриете онези, които ще отговарят на вашия стил и начин на каране.

               Не забравяйте, че някои от аксесоарите за велосипеди, ще осигурят вашето безопасно участие в пътната обстановка и могат да ви предпазят от сериозни травми, докато други аксесоари за велосипеди биха ви осигурили, комфорт, удобство и удовлетворение от колоезденето.

               Разгледайте нашия богат асортимент от аксесоари за велосипеди.

Видове аксесоари за велосипеди

Аксесоари за велосипеди – Комфорт и добро настроение

Марки аксесоари за велосипеди предлагани в Bikezone.bg

Bikezone – аксесоари за велосипеди