Катинар Abus Phantom 8950

Abus Phantom висококачествено немско заключващо. Вътрешността му е стоманен кабел с синтетично покритие, коeто предотвратява наранявания по велосипеда. Може да бъде закрепен към седалковата тръба.ABUS патрон с 2 броя ямкови ключа с автоматично заключване - позволява бързо заключване без ключ..Комплекта включва иновативен магнитен държач, който позволява бързо закрепване на кабела на рамката на велосипеда.

99.00 лв.

Безплатна доставка! - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Катинар Abus Phantom 8950

Артикулен номер 001606

Дебелина: 15мм.
Дължина: 1800мм.
Тегло: 665гр.
Висококачествен стоманен кабел.
PVC обвивка, която предотвратява наранявания по велосипеда.
Два ключа.
Стойка за монтиране на велосипеда.
Ниво на сигурност: 5 (по скалата на Abus).

Спецификация

Спецификация катинари
Тип: Спирала
Материал: Стомана
Диаметър на въжето: 15мм
Дължина: 1800мм
Брой ключве: 2
Ниво на сигурност: 5
Стойка за монтаж на велосипеда: Да
Тегло: 665гр

Купи на кредит

Базова цена 99.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Катинар Abus Phantom 8950

Първо трябва да влезете в профила си