Комплект инструменти Cube RFR 16

Cube RFR 16 е малък, лек и удобен комплект от инструменти. Съдържа всички необходими инструменти за ремонт на велосипеда. Размерите му позволяват да бъде прибран, както в чантичка, така и в джоб.

49.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

CUBE Комплект инструменти Cube RFR 16

Артикулен номер 001221

Материал: Алуминий.
Тегло: 105гр.
Дължина: 70мм.
Ширина: 45мм.
Комплектът включва:
Шестограми: 2,3,4,5,6 и 8мм.
Еврейска звезда.
Кръстата отвертка (Philips).
Плоска отвертка.
Инструмент за спици: 13/14/15/16G.
Ключ за Mavic стандарт.
Машинка за верига.
Отварачка за бутилки.

Купи на кредит

Базова цена 49.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

CUBE Комплект инструменти Cube RFR 16

Първо трябва да влезете в профила си