Вело компютър Ciclo 2.11

Велокомпютър Ciclo 2.11 има голям дисплей, който е разделен от линии, за да можете да виждате по-ясно своите параметри, докато карате.

33.90 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Ciclo Вело компютър Ciclo 2.11

Артикулен номер 000000

Основни функции:

  • Голям дисплей, отделени са параметрите с разделителни линии.
  • Лесен монтаж върху кормилото/лапата.
  • Синхронизиране с компютър.
  • Автоматичен старт/стоп

Функции на велосипеда:

  • Текуща скорост.
  • Средна скорост.
  • Дневна дистанция на пътуването.
  • Обща дистанция на пътуването.

Функции на часовника:

  • Часовник.

Купи на кредит

Базова цена 33.90 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Ciclo Вело компютър Ciclo 2.11

Първо трябва да влезете в профила си