Стоп Infini Amuse I 201W

Infini Amuse е силиконов стоп, с червена LED светлина. Благодарние на това, че е изработен от силикон може да бъде поставен почти навсякъде. Подходящ е за велосипеди, тротинетки, каски, раници и други аксесоари. Бърз и лесен монтаж.

12.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Infini Стоп Infini Amuse I 201W

Артикулен номер 001713

Тегло: 9.5гр.
Светлина: Два червени диода.
Батерии: 2xCR2032
Два режима на работа: Постоянен и мигащ.
Време на работа: 50 часа в постоянен режим,100 часа в мигащ.
Цветове: Черен, бял, лилав, розов, червен, син, жълт, зелен, оранжев (При поръчка цвета се попълва в поле "Допълнителна информация").

 

Купи на кредит

Базова цена 12.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Infini Стоп Infini Amuse I 201W

Първо трябва да влезете в профила си