Фар и стоп Infini Lava Combo Rechargable

Светлините Infini Lava Combo са малки, но въпреки това светят изключително силно. Светлините са с с презареждаща се батерия, която можете да зареждате чрез USB. И двете светлини са с индикатор за заряда на батерията. В комплекта има специална стойка за поставяне към велосипеда, както и гумени каиши за захващане. Монтажът е бърз и лесен без да са ви необходими инструменти.

74.90 лв.

Доставка: 6лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 48 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни, след потвърждение на поръчката, от куриерски фирма "Транспрес" или "Еконт".

Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента и са с фиксирана стойност 6лв. до адрес с куриерска фирма "Транспрес" или до офис на куриерска фирма "Еконт".
*Всички велосипеди се доставят до адрес с куриерска фирма "Transpres", при желание от страна на клиента велосипедът да бъде доставен с куриерска фирма "Eконт", разходите по транспорта се заплащат от клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Infini Фар и стоп Infini Lava Combo Rechargable

Артикулен номер 000000

Фар:
Размери: 48х27.2х21 мм.
Тегло: 15,7гр. с батериите.
Светлина: 2 LED светлини. Мощност 80 лумента.
Презареждаща батерия, чрез USB.
Индикатор за заряда на батерията.
Три режима на работа: Силен, постоянен, мигащ.
Време на работа: 1 час в силен, 3,5 часа в постоянен режим, 7 часа в мигащ.
Водонепромокаем.
Стоп:
Размери: 42х27,5х24,5 мм.
Тегло: 15,2 гр.
Светлина: 2 LED светлини. Мощност 80 лумента.
Презареждаща батерия, чрез USB.
Индикатор за заряда на батерията.
Четири режима на работа: Силен, постоянен, мигащ, гонещи светлини.
Време на работа: 2 часа в силен, 5 часа в постоянен режим, 12,5 часа в мигащ, 25 часа в гонещи светлини.
Водонепромокаем.

Купи на кредит

Базова цена 74.90 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Infini Фар и стоп Infini Lava Combo Rechargable

Първо трябва да влезете в профила си