Стоп XLC CL-R24 USB

Стоп XLC CL-R24 e с презареждаща се  Lithium-Ion Polymer батерия, с индикатор за статуса на батерията и  максимална продължителност на работа 3ч. Може да бъде монтиран както на велосипед, така и на каска, раница или дреха. Малък и супер лек, водоустойчив, без нужда от кабел( USB накрайника е монтиран директно на светлината и е скрит зад гумена капачка). 

35.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

XLC Стоп XLC CL-R24 USB

Артикулен номер 003491

Стоп XLC CL R24 e с презареждаща се  Lithium-Ion Polymer батерия, с индикатор за статуса на батерията и  максимална продължителност на работа 3ч. Може да бъде монтиран както на велосипед, така и на каска, раница или дреха. Малък и супер лек, водоустойчив, без нужда от кабел( USB накрайника е монтиран директно на светлината и е скрит зад гумена капачка). 

Спецификация

Спецификации светлини
Тип: Стоп/задна светлина.
Източник на светлина: Червен LED диод - 2x0.12W.
Режими на работа: Един режим на работа, постоянно светещ.
Издръжливост на батерията: 3 часа.
Индикатор за нивото на батерията: Да.
Характеристики: - компактен - 51x22x20.5мм.
- изключително лек - 24гр.
- водоустойчив.
- зареждане директно към USB гнездо (без кабел).
Източник на захранване: Li-on батерия.

Купи на кредит

Базова цена 35.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

XLC Стоп XLC CL-R24 USB

Първо трябва да влезете в профила си