Дисаги за рамка и телефон XLC BA S97

Практична чанта, която се монтира бързо и лесно на хоризонталната тръба, чрез две каишки с велкро. Състои се от две странични отделения, на всяко от които има външен отсек за поставяне на допълнителен багаж. Отгоре на дисагите има отделна чантичка, къдете можете да пъхнете своя телефон. Отделението за телефона можете да разкачите лесно от другата част на дисагите, свързани са посредством велкро. Можете да използвате телефона си докато е в чантата. 

39.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

XLC Дисаги за рамка и телефон XLC BA S97

Артикулен номер 003158

Размери: 16х14х13см

Обем:800мл

Тегло: 145гр

Разгледайте и останалите предложения от категорията: Аксесоари за велосипеди

Купи на кредит

Базова цена 39.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

XLC Дисаги за рамка и телефон XLC BA S97

Първо трябва да влезете в профила си