Задна главина Formula DC-38

Задна главина Formula DC-38 е с капсуловани лагери и е подходяща за планински велосипеди в стиловете XC/AM. Главината е с хром-молибденова ос и е подходяща за велосипеди с 8 или 9 скорости.

94.90 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Formula Задна главина Formula DC-38

Артикулен номер 000000

Анодизиран корпус.
Материал на оста: Хром-молибденова.
Спици: 36бр.
Спирачки: Дискови.
Скорости: 8/9 скорости.
Система за бързо сваляне Quick Release.
Капсуловани лагери.
Дължина на главината: 135мм.
Дължина ос: 145мм.
Тегло: 380гр.

Купи на кредит

Базова цена 94.90 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Formula Задна главина Formula DC-38

Първо трябва да влезете в профила си