Преден дерайльор Shimano Tourney FD-TX50

Преден дерайльор Shimano Tourney FD-TX50 ще ви осигури гладко и прецизно превключване на скоростите. Изработен е със системата Multi-Fit, което позволява да бъде поставен на рамки с размери от 28.6 до 34.9 мм. Shimano FD-TX50 е съвместим венци с 6 и 7 скорости и курбели с 42/34/24 зъба.

12.90 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Shimano Преден дерайльор Shimano Tourney FD-TX50

Артикулен номер 000000
Материал: Стомана.
Съвместим с венци за 6 и 7 скорости.
Съвместим с курбели с 42/34/24 зъба.
Люлеене: Горно.
Теглене: Двойно.
Ъгъл на чейнстея: 66-69, 63-66. ( При поръчка ъгъла на чейнстея се попълва в поле "Допълнителна информация").
Възможност за монтиране на рамки с диаметър на тръбата от 28.6мм до 34.9 мм.
Цвят: Сребрист.

Купи на кредит

Базова цена 12.90 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Shimano Преден дерайльор Shimano Tourney FD-TX50

Първо трябва да влезете в профила си