Заден дерайльор Shimano XTR RD-M9000-GS 11ск.

Shimano Deore XTR RD-M9000 има още по-нисък профил от предшествениците си, благодарение на което се намалява усилието при превключване и се подобрява устойчивостта. Този модел има още по-нисък профил от предшествениците си и това ще ви осигури максимална стабилност и прецизност при превключвамето на скоростите. Shimano XTR RD-M9000 e оборудван и с регулируем стабилизатор за веригата.

349.00 лв.

Безплатна доставка! - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Shimano Заден дерайльор Shimano XTR RD-M9000-GS 11ск.

Артикулен номер 3515318

Материали: Алуминий и стомана.
Shimano Shadow RD+, Dyna-Sys11, HG-X-11.
Скорости: 11 Dyna-Sys.
Съвместим с верига HG-X за 11 скорости.
Монтаж: Директен чрез болт.
Рамо: Средно
Максимална разлика с предните венци: 18 зъба.
Общ капацитет: 45 зъба.
Голям венец: 40зъба (при 3x11), 42 зъба (при 2х11), 46 зъба (при 1х11).
Малък венец: 11 зъба.
Тегло: 224гр.
Цвят: Черен/сив.

Купи на кредит

Базова цена 349.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Shimano Заден дерайльор Shimano XTR RD-M9000-GS 11ск.

Първо трябва да влезете в профила си